Foci

Itt az újabb csavar Cristiano Ronaldo nemierőszak-ügyében

Érezhetően fogy a levegő a nemierőszak-ügybe keveredő ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo körül. Már két nő vádolja a sztárt, a Las Vegas-i rendőrség pedig kihallgatná, ezért a portugálnak a legkomolyabb ügyvédekkel kell védekeznie.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

A rendőrség elárulta, hogy a birtokukban vannak a Ronaldót nemi erőszakkal vádoló egyik nő, Kathryn Mayorga orvosi látleletei és jegyzőkönyvei, amiket az eset után a kórházban vettek fel. A német Spiegel által közzétett dokumentum alapján a jegyzőkönyvben ez állt: „A páciens végbelében behatolás nyomai, zúzódások és repedések találhatóak,  amelyekről fénykép készült. Kezelésként kétféle antibiotikumot írtak fel.” Ez és a nő vallomása is arra utal, hogy az aktus Mayorga beleegyezése nélkül történt.

Most viszont itt az újabb csavar. Ronaldo ügyvédei azt állítják, hogy azok a dokumentumok – itt nézhetőek meg, Ronaldónak tényleg furcsa az aláírása is a vallomásán –, amelyek szerint a vádlott futballista beismerte, hogy a nő beleegyezése nélkül közösült vele, hekkerek által összefabrikált hamisítványok.

Azok a dokumentumok, amelyek ügyfelem állítólagos beismerő szavaival végigjárták a médiát, csak kitalációk. (…) Az igaz, hogy a két fél kötött anno egy megállapodást, de hangsúlyozom, ez nem jelent automatikusan beismerő vallomást. Az álláspontunk változatlan, Cristiano Ronaldo minden ellene felhozott vádat tagad

– mondta a sportoló jogi képviselője, Peter S Christiansen.

Az ügyvéd hozzátette, hogy 2015-ben egy rakat iratot szereztek meg különböző hekkerek, akik azóta az általuk újraszerkesztett változatokkal házalnak némi pénz reményében.

A Spiegel viszont kitart az iratok hitelessége mellett, és azt írják, több száz oldalnyi dokumentumot gyűjtöttek össze a nyomozásuk során, és igen komoly csapat dolgozik azon, hogy ne kerüljenek ki fals információk az ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik