Pályán kívül

Cristiano Ronaldót várja a Las Vegas-i rendőrség

Új fejlemény Cristiano Ronaldo ismét elővett 2009-es nemi erőszak-ügyében: a Las Vegas-i rendőrség megerősítette, hogy ki fogja hallgatni az ötszörös aranylabdás portugál sztárt.

“Még nem tudjuk pontosan, mikor kerül sor rá, de meg kell hallgatnunk, mit mond az esetről”

– nyilatkozta a rendőrségi szóvivő a Mirror nevű angol lap internetes kiadásának. A rendőrség azt is elárulta, hogy a birtokukban vannak a Ronaldót nemi erőszakkal vádoló nő, Kathryn Mayorga orvosi látleletei és jegyzőkönyvei, amiket az eset után a kórházban vettek fel.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

A német Spiegel által közzétett dokumentum alapján a jegyzőkönyvben ez állt: “A páciens végbelében behatolás nyomai, zúzódások és repedések találhatóak,  amelyekről fénykép készült. Kezelésként kétféle antibiotikum írtak fel”. Ez és a nő vallomása is arra utal, hogy az aktus Mayorga beleegyezése nélkül történt.

A Mirror azt írja, Ronaldo, aki kimaradt a portugál válogatott Lengyelország és Skócia elleni Nemzetek Ligája-meccsekre kijelölt keretéből,

a hazájába utazott a napokban, hogy az ügyvédeivel egyeztessen.

A portugál Correio da Manha szerint Ronaldo és a védelem igyekszik a lehető legalaposabban felkészülni, hogy megfelelően reagáljanak Mayorga vádjaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik