Pályán kívül

Cristiano Ronaldo nővére és anyja ellenmozgalmat indított

Egy amerikai tanárnő, a 34 éves Kathryn Mayorga azt állítja, hogy Cristiano Ronaldo 2009 nyarán megerőszakolta őt Las Vegasban. Azóta napról napra tovább gyűrűzik a botrány, a portugál közleményben tagadta, hogy nemi erőszakot követett volna el, és mint írta, tiszta lelkiismerettel áll minden vizsgálat elé. Mindenesetre felvette a kapcsolatot egy sztárügyvéddel. Lehet, hogy ez sem lesz elég, főleg mivel azóta két újabb nő állítja, hogy ellenük is ugyanazt a rémséget követte el Ronaldo, mint Mayorgával.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

A sztárfutballista édesanyja, Dolores Aveiro és testvére, Katia Aveiro a közösségi médiában indított mozgalmat Ronaldo mellett: egy Facebook-bejegyzésben Supermanként ábrázolja a Juventus játékosát, fölötte pedig az “Igazságot CR7-nek“, valamint “Ronaldoveledvagyunkavégsőkig” felirat látható.

A család arra kéri az embereket, hogy egy hétig osszák meg saját falukon a bejegyzést, ezzel hirdetve, hogy hisznek az ötszörös aranylabdás ártatlanságában.

Nyitókép: Gabriele Maltinti/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik