Foci

Cristiano Ronaldo bosszúból nem játszik a válogatottban

A tuttomercatoweb.com egyik újságírója, Tancredi Palmeri elég meredek dolgot állít legújabb cikkében. Értesülései szerint Cristiano Ronaldo bojkottálja a Nemzetek Ligáját, azért nem játszik a portugál válogatottban, így áll bosszút az UEFA-n.

A nyári világbajnokság után Fernando Santos szövetségi kapitány azt mondta, Ronaldo kihagyja majd az új szezon első két mérkőzését, a nyáron ugyanis átigazolt a Real Madridból a Juventushoz, kell egy kis idő neki is, míg beilleszkedik. Ugyanakkor a 33 éves támadó az októberi meccseken sem tagja a portugál keretnek, Santos ezt már nem indokolta semmivel, csak hogy volt egy egyeztetés Ronaldo, közte és a szövetség elnöke között.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

Palmeri úgy tudja, Ronaldo a Real Madrid miatt rágott be az UEFA-ra. Azt gondolja, Florentino Pérez kavar a háttérben, ezért nem őt választották a legjobbnak (Luka Modric az UEFA-nál és a FIFA-nál is tarolt, még hátra van az Aranylabda), ráadásul a Bajnokok Ligájában a Valencia ellen vitatható piros lapot kapott.

Ronaldo úgy áll bosszút az UEFA-n, hogy legnagyobb sztárként bojkottálja a Nemzetek Ligáját.

Gondolhatnánk, hogy amiatt hagyja ki a meccseket, mert nemi erőszakkal vádoljákmár ketten –, de közben a Juventusban rendre játszik, a múlt hétvégén is gólt szerzett az Udinese elleni bajnokin, amelyet 2-0-ra nyert meg a címvédő. Ronaldo végigjátszotta a meccset.

Portugália csütörtökön a lengyelekkel játszik a Nemzetek Ligájában, majd vasárnap a skótokkal felkészülési mérkőzést.

Nyitókép: Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik