Pályán kívül

Újabb nő állítja, hogy Cristiano Ronaldo megerőszakolta

Tovább gyűrűzik a botrány Cristiano Ronaldo körül. Egy amerikai tanárnő, a 34 éves Kathryn Mayorga azt állítja, hogy a portugál labdarúgó még 2009 nyarán megerőszakolta őt Las Vegasban. A nő ügyvédje, Leslie Stovall a Mail on Sundaynek azt mondta, Mayorga nincs egyedül:

Felhívott egy nő és azt mondta, ő is hasonló dolgokat élt át

– mondta Stovall, aki a nő nevét nem hozta nyilvánosságra, de az információval megkereste a Las Vegas-i rendőrséget, akik Mayorga ügyében is eljárnak.

Mayorga és Ronaldo 2009. június 13-án, egy Las Vegas-i bárban találkoztak, majd egy luxusszálloda lakosztályába mentek, ahol a vád szerint a nemi erőszak történt. A felek a történtek után 375 ezer dollárban egyeztek meg peren kívül, az egyezkedés során Ronaldo azt mondta, a szexet mindkét fél akarta, de aztán később beismerte, hogy a nő többször is kérte, hogy hagyják abba. A peren kívüli egyezségről készült szerződést támadták most meg Kathryn Mayorga ügyvédei.

Cristiano Ronaldo közleményben tagadta, hogy nemi erőszakot követett volna el, és mint írta, tiszta lelkiismerettel áll minden vizsgálat elé. Mindenesetre felvette a kapcsolatot egy sztárügyvéddel.

Nyitókép: Alessandro Sabattini/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik