Tech

Szexrobotra gyűjt, és a felesége nem bánja

A szexrobot elég népszerű téma manapság, és a brit Channel 4-en november 30-án lesz látható egy dokumentumfilm, ami igyekszik egy kicsit mélyebben körbejárni a témát. A műsorban szerepel például egy 58 éves angol mérnök, James, aki a felesége jóváhagyásával szexel legalább heti négyszer egy szexbabával, és emellett egy olyan 8000 fontos (~2,8 millió forint) szexrobotra gyűjt, ami már képes beszélni, és „reagálni” aktus közben.

A férfi felesége – akivel 37 éve házasok – először nehezen dolgozta fel James döntését, de aztán megbékélt a dologgal, és értékeli, hogy a férje nem egy másik nőt keresett, akin kiélheti a vágyait, hanem egy babát, most pedig egy robotot nézett ki erre a célra.

A dokumentumfilm viszont nemcsak a felhasználói oldalra koncentrál, de a különleges igényeket kiszolgáló gyártói részt is bemutatja, középpontban a The Real Doll Companynek dolgozó Matt McMullennel, akinek az a célja, hogy mesterséges intelligenciával rendelkező, kommunikálni és élvezni képes szexrobottal lépjen piacra.

Jönnek az élvezni képes szexrobotok
És még mondja valaki, hogy nem egy csodálatos korban élünk!

A James által is áhított modell Harmony névre hallgat, és korábban már írtunk róla: az emberre megdöbbentően hasonlító szexrobot egyéni ízlés szerint „kalibrálható”, azaz felruházható különböző személyiségekkel, és még arra is képes, hogy megjegyezze a tulajdonos szülinapját, illetve “kedvese” kedvenc ételéről vagy zenéjéről csacsogjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik