Tech

Szexbabák veszik át az uralmat Bécsben

Még júliusban történt, hogy egy bécsi bordélyban a frissen vásárolt szexbaba lett a legnépszerűbb prostituált: a beüzemelését és az első „teszteket” követően napokra betelt az előjegyzés. Vajon mi lesz, ha feltűnnek a szintén egyre népszerűbb szexrobotok is?

A Fanny névre keresztelt, 7000 eurós (~2,1 millió forint) szexbabát még a nyár közepén vásárolta meg egy bécsi bordélyház, és az egy órára 80 euróért kínált „szolgáltatás” egy népszerű szexblogger tesztjét követően lett egy csapásra hihetetlenül népszerű az intézmény látogatóinak körében.

A szőke, méretes keblű és szilikonnal töltött játékszer iránti érdeklődés viszont azóta sem csökkent: Fanny tulajdonosa egy újabb példány beszerzését tervezi, ráadásul a helyi média beszámolói szerint egyre több bordély kínálatában jelennek meg a hasonló lehetőségek.

Gerti Senger pszichológus, az Austrian Society for Sexual Research társelnöke bár tudja a magyarázatot, hogy miért választják a férfiak a babát a valódi prostituáltak helyett, azon megdöbbent, hogy egyre nagyobb az érdeklődés irántuk, mint a valódi nők után. „Egyrészt a férfiak azt csinálhatnak a babával, amit akarnak, másrészt a testi vágyakon túl nincs mögöttes szándék, ami mindig fontos tényező mikor prostituálthoz fordulnak az emberek” – mondta a szakértő.

Kifejezetten erőszakra tervezték a szexrobotot
Egyre nagyobb a felhördülés az egyes szexbabák körül.

Senger megdöbbenése viszont nem véletlen, hiszen ahogy arról korábban már beszámoltunk, egyes vélemények szerint az egyre terjedő szexrobotok elég nagy rizikót rejtenek, és vannak, akik rá is játszanak erre azzal, hogy kifejezetten erőszakra terveznek ilyen „játékszereket”. Ugyan az ausztriai helyzet most még csak szexbabákról szól, de kíváncsiak lennénk, hogy miképp változna a tendencia, ha Bécsben is megjelennének az érzelemmel rendelkező, vagy élvezni képes szexrobotok.

Jönnek az élvezni képes szexrobotok
És még mondja valaki, hogy nem egy csodálatos korban élünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik