Élet-Stílus

Felesége mellett egy szexrobottal él együtt, és ez jót tett a házasságának

A spanyol férfi állítja: sokkal jobb a szex a nejével azóta, hogy rendszeresen lefekszik a robotnőjével.

A barcelonai Dr Sergi Ramos 16 éve házasodott össze feleségével, de a saját maga által készített szexrobotok kellett ahhoz, hogy igazán elkezdje élvezni a szexet. Nem, nem a robotokkal. Hanem a nejével.

„Sokkal jobban élvezem a szexet a feleségemmel, mert nem kell sietnem” – mondta el Ramos a Daily Star című brit lapnak, aminek újságíróit beengedte a házába, hogy bemutassa nekik a szexrobotokat. „Most már tényleg szeretkezem a feleségemmel. Már nem sietek és nem öt percig tartok ki” – tette hozzá a férfi.

Ramosnak nem kellett vásárolni a szexrobotokat. Azoknak ugyanis ő az egyik készítője. A férfi 2015-ben alapította a Synthea Amatus nevű cégét, és a tervei szerint az elkövetkező hetekben kezdi el árusítani szexrobotjait, darabonként nagyjából félmillió forintos áron.

Ezért a pénzért a vevő nem csak egy sima bábút kap. A „Samantha” nevű robot ugyanis mesterséges intelligenciával van ellátva, és képes tanulni, valamint reagálni az érintésekre. Sőt, még orgazmust is „érez”. Emellett „szinkronizál” használójával, és akkor „élvez el”, amikor a felhasználó. És, persze soha nem mond nemet a szexre.

A férfi felesége közben kijelentette: ő egyáltalán nem tartja abnormálisnak, hogy szexrobotokkal kell osztoznia a férjén. „Szerintem teljesen normális, hogy így érez” – közölte Maritsa Kissamitaki a Daily Starral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik