Tech

Megtaláltuk a kedvenc játékodat: Mortal Kombat híres tudósokkal!

Marie Curie, Enstein, Darwin, Stephen Hawkng (!!!) és mások a ringben. Ráadásul ingyen, böngészőben játszható. Azonnal beleszerettünk.

Akik vevők a kis, független játékokra, régóta várják a Science Kombatot. Most pedig megérkezett és pontosan az, aminek ígérték: csodálatos, szívvel-lélekkel elkészített verekedős játék, amely úgy csinál viccet az univerzum legnagyobb elméiből, hogy közben tisztelettel adózik az emléküknek. (Kivéve Stephen Hawkingot. Ő még él.)

Nem is szeretnénk húzni az időt: a játék a kilencvenes évek pixeles időszakát idéző, egyszerűen irányítható verekedős játék, amelyben hat tudós közül választhatunk (Pitagorasztól Hawkingig), hogy aztán összeverjünk egy másik tudóst. A szereplők két egyszerű és két speciális támadást tudnak (kedvencünk Hawking dimenziókapuja!), szó sincs tehát a Mortal Kombat vagy a Street Fighter komplex harcrendszeréről; reflexek persze ide is kellenek. A játék így néz ki:

screen_shot_2016-04-01_at_1.25.33_pm

Ide kattintva lehet játszani, itt pedig megtalálható a pixel art művész, Diego Sanches összes animációja. Már ezt nézve is előbújt a bennünk élő tizenéves, hát még, amikor kipróbáltuk magát a játékot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik