Szórakozás

Majdnem happy endinges masszázst kapott, feljelentést tett a rendőrségen

Csupán egy mezei izomlazító kezelésre vágyott, majdnem szex lett belőle – állítja Josh Burbridge, a 23 éves angol barista.

Josh-nak túl jól sikerült a Halloween buli, meghúzódott a háta, ezért bejelentkezett egy kenti szalonba egy női masszőrhöz – írja a Mirror. Érkezéskor előre kifizette a 45 perces kezelést, majd elindult az öltözőbe. Először csak nadrágig, majd a masszőr felszólítására teljesen meztelenre vetkőzött. A férfi nem fogott gyanút, gondolta, kap majd egy törölközőt az intim testrészére.

Nem így lett.

A masszázs feléig minden rendeltetésszerűen zajlott, alaposan átgyúrták a hátát, ahogy kell.

A meglepetés akkor következett, amikor a hölgy kérésére a hátára fordult. Alapvetően ebben sem lenne semmi különös egy teljes testes masszázsnál, de ez esetben kicsit másként alakultak a dolgok, a hölgy ugyanis némi bevezető után játszani kezdett a férfi péniszével, majd rá akart mászni.

Josh-nak nem volt ínyére az ötlet, úgyhogy miután felfogta, hogy tulajdonképpen mi is történik, felszólította a hölgyet, hogy hagyja abba. Ám ekkor már késő volt, a szalonban befejezettnek tekintették az ügyet, és távozáskor rávertek még vagy 40 fontot (14 ezer forint) a 35 fontos masszázs árára.

A férfi nagyon kényelmetlenül érezte magát, ráadásul fizetni sem tudott. Végül feljelentést tett a helyi rendőrségen.

Kiemelt kép: (microgen/Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik