Szórakozás

A nézők bundát kiáltottak a Sztárban sztár legutóbbi adásában

A TV2 showműsorának legutóbbi fordulójában Horváth Tamás és Ekanem Bálint Emota kerültek a kieső zónába, végül utóbbinak kellett búcsúznia a Sztárban sztár műsorától.

Sztárban Sztár: Megvan a legújabb kieső
Az egyik legjobb énekes esett ki.

Az adás folyamán azonban kisebb botrány tört ki a show közösségi oldalán. Több százan jelezték, hogy Berkes Olivér produkciója alatt nem tudtak szavazni. A nézők a kedvencüket féltették, ahogyan Berkes édesanyja is aggódott, amikor szembesült a technikai problémával.

Én sem tudtam szavazni, és akkor láttam meg azt sok-sok kommentet, hogy mások sem. Azt hittem, kiugrik a szívem a helyéről. Ki kellett jönnöm a levegőre, ittam egy pohár vizet, hogy egy kicsit megnyugodjak. Olivér az életem! Szerencsére, mielőtt kezdődik a műsor, mindig elvesszük tőle a telefont, hogy semmi se vonja el a figyelmét. Így ő egyáltalán nem volt tisztában azzal, hogy voltak, akik nem tudtak rá szavazni. Legalább nyugodt maradt, tudott a következő feladatra koncentrálni. Hála istennek, nem esett ki! Amikor megláttuk, hogy első helyen áll, megnyugodtunk

– mondta a Borsnak Berkes Gabriella.

A TV2 sajtóosztálya az alábbi közleményt adta ki az ügyben:

Rövid, a sorrendet nem befolyásoló, technikai fennakadást követően helyreállt a rendszer. Közjegyző által hitelesített szavazatok alapján hirdettük ki a végeredményt.

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik