Szórakozás

Lilut ki akarták rúgni tévés karrierje kezdetén

A műsorvezető már egy ideje nincs képernyőn. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az RTL Klub nem bíz rá új feladatokat. Lilu ugyanis leforgatott egy újabb évadot a Keresem a családom című műsorból, ami majd később kerül csak adásba.

Lilut meglepte, hogy már nem kap sértéseket
A műsorvezető megítélése sokat változott, mióta a Keresem a családomat vezeti.

A tévés közel húsz éve van a pályán és az utóbbi időben meglepően tapasztalta, hogy a családegyesítő műsor miatt megkedvelték a nézők. Pedig karrierje elején nagyon rezgett alatta a léc. Annyira rossz volt, hogy ki akarták rúgni, de akkor is egy műsor mentette meg.

Még a karrierem elején a Vivától el akartak küldeni, mert annyira rossz voltam. Ott is Hermann volt a főnököm, annyira a szőnyeg szélén voltam akkor, hogy onnét már csak egyet kellett lépni, hogy kiessek. Azt mondta Pierre, hogy: „figyelj, Lilu, amilyen te a folyosón vagy, és amiért én kedvellek, azt nem lehet tanítani, és az kell tőled a műsorokban is”. Ekkor jött a Mizújs című műsor, adásmenet nélkül csak nyíltan beszélgettünk, ez mentett meg, sőt nagyon népszerűvé tett a csatornánál. Azt gondolom, hogy van egy fejlődési íve a munkámnak

– mesélte a Blikknek Lilu.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik