Szórakozás

Lilu hiába forgatott, mégsem kerül képernyőre

A kereskedelmi csatornák nagy dobásokkal készülnek az őszre. Az RTL Klub felélesztette a Survivor című túlélő realityjét, amit már augusztus 28-tól nyomon követhetnek a nézők, de érkezik az X-Faktor is, új műsorvezetővel és női mentorral, és visszatér a Celeb vagyok, ments ki innen!, amiben Cicciolinát is kiköltöztetik a dzsungelbe.

lilu (lilu)
Lilut megköpködték Romániában
Ráadásul kifejezetten örült neki.

Ennyi saját készítésű műsor mellett pedig már nem fér el a Keresem a családom családegyesítő műsorának harmadik évada. Hiába alakultak jól a nézettségi adatok és hiába dolgozott és utazott Lilu rengeteget az elmúlt hónapokban, az RTL úgy döntött, hogy egyelőre visszatartja a folytatást.

A következő hónapokban a napi saját gyártású műsorokon lesz a hangsúly, mint például a Survivor vagy A Konyhafőnök VIP második évada és a Celeb vagyok, ments ki innen! 2017-es szezonja, így csak nagyon késői időpontban kerülhetne képernyőre a Keresem a családom. Lilu az RTL-család tagja, nem kérdés, hogy számítunk rá a jövőben is. Rengeteget dolgozott és utazott a műsor miatt az utóbbi hónapokban. Összesen 173 napot forgatott, amivel az RTL Magyarország egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, így lesz ez várhatóan később is

– közölte a Borssal a csatorna marketingkommunikációs osztálya.

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik