Szórakozás

X-Faktor: Erdős Violának extrém terve van a testével

Az X-Faktor első élő showjában Erdős Viola a Kispál és a Borz egyik dalával alkotott maradandót. Az extrém külsejű lány, bár sok kritikát kapott, meggyőzte a nézőket és szavazataikkal mellé álltak. Viola nem csak hangjával, hanem rövid hajával, kettévágott nyelvével, orrpiercingjével és nyaktetoválásával is magára vonja a tekinteteket.

Tudom sokan felkapják a fejüket az extrém külsőmre, de drasztikus módosításokat már nem szeretnék elvégeztetni, csak tetoválásokat tervezek. Abból viszont sokat: az az álmom, hogy az egész testemen egybefüggő minta legyen. Kivéve az arcom, oda már nem szeretnék többet. Maximum a fejtetőmre, a hajam alá

– mondta a 24.hu-nak ByeAlex mentoráltja, aki azt is elárulta, hogy nem megy neki zökkenőmentesen az együttélés a többiekkel.

ByeAlex extrém külsejű énekesnője komoly betegséggel küzd
Erdős Viola azonban nem törődik az állapotával.

Én nem vagyok az a típus, aki sokat piperézkedik a tükör előtt, a másik két lány viszont igen. Képesek bezárkózni két órára is a fürdőszobába, hogy sminkeljenek, és közben én még fogat sem tudok mosni. A másik dolog, hogy mivel nekem nincs hajam, nagyon elszoktam attól, hogy a fürdőszoba tele van hajjal, itt pedig mindenhol az van. Ilyenkor kicsit ideges leszek. Inkább alkalmazkodó típus vagyok, sokáig tűrök, szépen kérek, de volt már, hogy felemeltem a hangom

– mondta Erdős Viola, aki a rezsire valót pultosként keresi, mellette tetovált modell, s ha minden jól megy, az X-Faktor után az éneklésé lesz a főszerep nála.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik