Szórakozás

Pápai Jocival kivételt tett a TV2

A Sztárban sztár versenyzői kivétel nélkül nagyon örültek a felkérésnek, azonban van egy dolog, amitől soha senki nem boldog. A műsor előtt mindenki arcáról mintát vesznek, amit gipsszel öntenek ki. A procedúra nagyjából 25 percig tart, ez idő alatt pedig csak a két szabadon hagyott orrlyukukkal kapcsolódnak a külvilághoz.

L.L. Juniort vérig sértette Janicsák Veca produkciója
A rapper szerint paródiát csináltak belőle a Sztárban sztárban.

A szükséges rosszon eddig mindenki átesett, pedig többen tartottak a kiszolgáltatott helyzettől, az idei évadban azonban van egy énekes, aki képtelen felülemelkedni a fóbiáján.

Nagyon nagy a baj. Képtelen vagyok leküzdeni a bezártságtól való félelmeimet. Nem találtam még rá végleges megoldást. Folyton próbálkozom, hogy agyban különböző technikákkal kicsit átkapcsoljam a gondolataimat, de sajnos mindig már az elején elbukom. Pedig többször beszélgettem erről különböző szakemberekkel, de tartok attól, hogy még mélyebbre merüljünk a témában. Ennek ellenére újra és újra próbálok szembemenni vele. Kitartó vagyok, és a Sztárban sztár csapat is végtelenül türelmes velem

– kezdte a Borsnak Pápai Joci, akinek nem a klausztrofóbia az egyetlen félelme.

Gyerekként a bezártságtól talán még nem féltem ennyire, de a tériszony például már akkor is jelen volt az életemben. Rég­óta jelen vannak és nehezítik a mindennapjaim. A lift például halálos terep számomra, a szolárium is nagyobb kihívást jelentett, és például CT-re sem tudnának betolni.

A TV2 azonban tiszteletben tartja az énekes félelmeit, és habár a Sztárban sztár veleje az átváltozás, mégis kivételt tettek vele.

Joci az egyetlen, akiről nem tudtunk arcmintavételt venni. Abban a folyamatban leöntik a teljes arcát gipsszel, és megszűnik a kapcsolat a külvilággal. Természetesen tiszteletben tartjuk a klausztrofóbiától való félelmét, a csapatunk teljes megértéssel és odafigyeléssel kezeli. Így az adások alatt csak olyan átalakításokat végzünk az arcán, amihez nem kell teljes maszk. Tériszonya miatt pedig nem emeljük magasba.


Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik