Szórakozás

Olyan celeb vallott alkoholproblémáiról, akiről senki nem gondolta volna

Hogy miről szól általában egy nagy díjátadó, vagy bármilyen celebparti? Pont arról, amiről minden más buli is – van egy csomó ember, aki jól érzi magát, erre pedig általában rásegítenek egy kis alkohollal is. Vagy rengeteg alkohollal. Erre csúszott rá Chrissy Teigen modell is, a zenész John Legend felesége, aki a Cosmopolitannak adott interjúban beszélt elég őszintén arról, hogy alkoholproblémái vannak.

John stole my fucking golden globes caption

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Utóbbira körülbelül egy hónapja eszmélt rá, amikor családjával Balira mentek nyaralni.

„Túl sokat ittam. Megszoktam, hogy ha meg van csinálva a hajam, és ki vagyok sminkelve, akkor ott van a kezemben egy pohár bor is. Egy pohár bor pedig mindig elkísért az összes díjátadóra. Rengeteg díjátadóra. Később viszont mát rosszul éreztem magam, hogy hülyét csinálok magamból olyan emberek előtt, akiket tisztelek. Szörnyen éreztem magam. Nem volt túl jó helyzet sem rám, sem Johnra (a férjére, John Legendre – a szerk) nézve” – mondta Teigen, aki korábban egyébként több alkoholos italnak is volt a reklámarca, többek közt a Captain Morgannek, illetve a Smirnoffnak.

Chrissy Teigennek nem először van őszinteségi rohama. Azon túl ugyanis, hogy modell, illetve hogy John Legend felesége, és hogy van egy kislányuk, arról is híres, hogy erősen szókimondó, illetve hogy többször is megmutatta már, ő sem tökéletes.

Színésznőt tiltott le a Twitteren Donald Trump
Chrissy Teigen már kilenc éve masszívan utálja Donald Trumpot.

Persze ettől még szokatlan, hogy egy celeb ennyire lazán és nyíltan beszéljen gyakoraltilag arról, hogy ráeszmélt arra, hogy alkoholista.

Beyoncejay #tears

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Teigen elmondta azt is, hogy a családjában voltak már problémák az alkohol miatt, ő pedig nem az a típus, aki meg tud állni egy pohárnál:

Fogalmam sincs, hogy kell elmenni úgy egy díjátadóra, hogy nem iszom.

Miközben egyébként jól tudja, hogy jelenlegi állapotán az alkohol csak ront, ugyanis szorongása és szülés utáni depressziója miatt gyógyszereket szed. Viszont épp emiatt kezdett el aggódni, hogy ha így folytatja, abból tényleg bajok lehetnek. Állítása szerint rajta kívül mások nem vették észre, hogy problémái vannak, ami elég ritka helyzet, hisz épp fordítva szokott történni.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

És valószínűleg követőinek sem tűnt fel semmi, bár Instagramján nem nehéz olyan fotót találni, amin kezében ott figyel valamilyen alkohol. Egyébként nem teljesen újkeletű probléma ez nála, mert mint kiderült, 2013-ban egyszer már megfogadta, hogy soha többé nem iszik, csak aztán képtelen volt megállni:

„Azt gondoltam, őrültség, ha valaki teljesen józan életet él, de most már tudom, hogy ez nem így van. Nem akarok ilyen ember lenni. Rendbe kell hoznom magam.”

Címlapkép: Dave Kotinsky/Getty Images for SMIRNOFF

Ajánlott videó

Olvasói sztorik