Szórakozás

Így is lehet: Chrissy Teigen büszke a szülési csíkjaira

Annak ellenére, hogy Chrissy Teigen életére több millióan kíváncsiak, a modell megmaradt egyszerű embernek és a drága luxushelyeken történő henyélés helyett olyan dolgokról posztol, amivel egy jóval szélesebb réteg tud azonosulni.

 

Állandóan az evésről és a hatalmas népszerűség valós oldaláról beszél, pár hónappal ezelőtt pedig megszületett kislánya, Luna, azóta az anyaság témaköre is felkerült a palettára.A főleg a fiatalok körében népszerű, néhány órán belül eltűnő képek és videók posztolására alkalmas Snapcheten a modell is fent van, nemrég pedig a lábáról osztott meg egy videót „Hoppá, a csíkoknak mellékfolyói lettek” címmel.

Snapchat / Chrissy Teigen
Snapchat / Chrissy Teigen

Nem ez azonban az első alkalom, hogy megnézhettük, hogy is fest Teigen belső combja: szűk másfél évvel ezelőtt már megmutatta, milyen foltokat okozott neki a konyhaajtó kilincse, az akkor képet pedig „A csíkok üdvözletüket küldik!” címmel osztotta meg.

Bruises from bumping kitchen drawer handles for a week. Stretchies say hi!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által közzétett fénykép, 2015. Ápr 12., 21:09 PDT

Ha a modell célja ezzel az volt, hogy még több nőnek segítsen megbékélnie a testével, akkor elérte a célját: többen a Twitteren köszönték meg neki, hogy miatta fogadták el a saját hibáikat. Ezzel kapcsolatban a Meredith Vieira show-ban meg is szólalt.

Egy szakácskönyvön dolgozom és rohangáltam a konyhában, ahol rengetegszer nekifutottam a kilincsnek. Gyorsan le is fotóztam és akkor vettem észre, hogy a csíkok is látszanak. Hiába van több képretusáló alkalmazás is a telefonomon (például a Facetune, amit a magyar celebek is előszeretettel használnak – a szerk.), nem éreztem, hogy bármelyiket is meg kéne nyitnom. És nem is fogom soha, mert szerintem mára teljesen elfelejtettük, hogy miként néznek is ki a valós emberek. A mostani ideál nevetséges.

Via Buzzfeed, fejléckép: Instagram / Chrissy Teigen

Ajánlott videó

Olvasói sztorik