Szórakozás

Leugrott egy sörre, Ibizán kötött ki

Barátnője azt hitte, hogy ez valami hülye vicc. De nem az volt.

Gareth Kelly harmincas walesi srác, aki eddig tök ismeretlen volt a nagyvilág számára, de egyik pillanatról a másikra bekerült a hírekbe.

A vasárnapot azzal töltötte, hogy lánytestvérének segített bútorokat rámolni, a nagy munkában pedig megkívánt egy sört. Szólt barátnőjének, a 20 éves Hannah Williams-nek, hogy beugrik a haverokkal egy körre a pubba.

Mivel Gareth ezután legközelebb éjfélkor jelentkezett be, barátnője sejthette, hogy valami nem stimmel. És tényleg: a srác a taxiból írt üzenetet, hogy épp a cardiffi reptérre tart,

mert sörözés közben úgy döntöttek a barátaival, hogy elutaznak Ibizára.

A lány nyilván azt hitte, hogy ez valami hülye vicc, de videós telefonbeszélgetésük során kiderült, hogy tényleg nem poénról van szó: Gareth ott ült a taxiban. Aztán a Cardiffból induló gépet lekésték, úgyhogy végül Bristolban szálltak fel.

A fiatalember gondosan elrendezte a munkahelyi szabadságot is: főnökének írt egy SMS-t,

amelyben jelezte, hogy a következő 5 munkanapon ne számítson rá (ott is hozzá lehetnek szokva a hülyeségeihez, mert simán elengedték).

Hannah a Sunnak elmondta, a srác mindig is nagy mókamester volt, de eddig nem volt jellemző, hogy elmegy kocsmázni, és Ibizán köt ki. A lány bizonyára nem volt felhőtlenül boldog párja spontán nyaralása hallatán, és hát Gareth sem a legjobb megnyugtató szöveggel rukkolt elő:

közölte, hogy majd hoz neki Ibizáról hűtőmágnest.

Hannah állítólag bosszút forral. Ha publikus lesz a revans, mindenképp beszámolunk róla.

 

(Sun, Daily mail, Kiemelt fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik