Nagyvilág

Csupa vér, tök részeg őrült dühöngött a repülőn – videó

Igen, orosz.

Még június 30-án történt, hogy egy orosz férfi rettenetes balhét csapott a Red Wings Moszkvából Antalyába tartó járatán. Immár videofelvétel is előkerült az esetről.

Az ittas férfi családjával és barátaival utazott a nyaralásra, és állítólag azért őrült meg ennyire – nyilván az alkoholfogyasztáson túl – mert életében először utazott külföldre. Hogy kivel verekedett, az sajnos nem derült ki, de a hírek szerint több mint egy órán át tartott a bunyó. A főhősnek láthatóan csupa vér mindene.

Most nézze meg mindenki az alábbi brutális videót (illetve csak az erős idegzetűeknek javasoljuk), majd beszámolunk arról, hogy mi történt ezek után.

A kapitány a hangosbeszélőn keresztül többször figyelmeztette a dühöngő férfit, és megkérte, hogy ne tegye tönkre mások utazását, de az úriember láthatóan nem volt abban az állapotban, hogy bárkire is tekintettel legyen.

Végül a személyzet és az utasok közös erőfeszítései nyomán sikerült lefogni a tomboló fiatalembert, akit leszállás után átadtak a török rendőröknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik