Szórakozás

Bochkor Gábor együtt nyaralt párjával és exbarátnőjével

Az ATV-hez igazoló műsorvezető a csütörtöki Önindítóban mesélt arról, hogy néhány évvel ezelőtt kislánya anyjával, Várkonyi Andreával és volt párjával, Dobó Katával együtt utazott el nyaralni. Természetesen nem hármasban, hiszen a színésznő is vitte magával aktuális társát.

Várkonyi Andrea elárulta, miért nem megy hozzá Bochkorhoz
Az ok egyszerűbb, mint azt gondoltuk volna.

Mindenesetre többeket meglepett a sztori, hogy Bochkor Gábor ilyen jó viszonyt ápol exével. És ha mindez nem lenne elég Dobó a Borsnak azt is elmondta, hogy Várkonyival kifejezetten jó barátnők, alkalomadtán még “közös” pasijukat is kibeszélik.

Egy szakítás nyilvánvalóan megviseli lelkileg a feleket, mindegy, hogy elhagyott vagy elhagyó vagy. Azt, hogy utána is jó viszony maradjon, mindkét félnek igényelnie kell. Én azt gondolom egyébként, hogy em­berileg választunk párt ma­gunknak, vagyis amikor elmúlik a szerelem, ak­kor is egy számunkra szim­patikus valaki, egy jó barát ma­rad az exünk. A barátokat pe­dig nem jó elveszíteni, rájuk vigyáz­ni kell. Nagyon örülök, hogy Gá­borral ilyen jóban vagyunk, annak pedig külön, hogy Andi­val ilyen szoros és őszinte a kapcsolatunk. Szerencsés vagyok, hogy ilyen minőségű kap­cso­latrendszerben élek.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik