Szórakozás

Zimány Lindáéknak még hiányzott valami A Nagy Duettből

Vasárnap este a glammodellből lett jogász, és partnere, Oláh Gergő kényszerültek búcsúzni a TV2 zenés show-jától, az elmúlt hetek során szerzett élményeikről és a kiesésről pedig a hétfő reggeli Mokkában beszélgettek.

Ahogy azt már többször is elmondták, újra kihangsúlyozták, hogy nem ismérték egymást a műásor előtt, de – ahogy Zimány Linda fogalmazott – nagyon megvolt köztük a kémia a közös munka során, és nem tartják kizártnak, hogy a későbbiekben még valódi “nagy duettben” is láthatjuk/hallhatjuk őket; annál is inkább, mivel az énekes szerint az egykori Britney hasonmás igen jó hangi adottságokkal és zenei hallással rendelkezik.

A Nagy Duett Facebook-oldalán olvasható kommentek alapján rengeteg szimpatizánst, és főként Zimány Linda esetében nem kevés új, kellemesen csalódott rajongót magáénak tudható páros egyébként nem tűnt szomorúnak a távozás miatt, mindössze azon sajnálkoztak, hogy az “igazi nagy pillanat”, azaz egy megható, lírai dal kimaradt az ő repertoárjukból.

Ahogy azt már korábban említettük, rengeteg hozzászóló tartja igazságtalannak a döntést, és sajnálkozik azon, hogy éppen Zimány Lindának és Oláh Gergőnek kellett máris távoznia. Ami azért is lehet furcsa, mert a korábbi vele kapcsolatos témák kommentjeiben leginkább hideget-meleget kapó modellről eddig kialakult kép most mintha változott volna a show kapcsán; ezért kíváncsiak lettünk, vajon ez tényleg így van-e, és miért is volt ekkora kedvenc a A Nagy Duett legutóbbi kieső párosa?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik