Szórakozás

Kendall Jenner megint eszetlenül rossz döntést hozott

Nem tudni, magától hoz-e sorozatosan rossz döntéseket a Kardashian-klán ifjú tagja, vagy mamamenedzsere, esetleg ügynökei kergetik bele vérciki helyzetekbe, de tény, hogy a világ még el sem felejtette a szégyenletes Pepsi-reklámot, Kendall Jenner mégis talált magának még több embert, akiknél kihúzhatja a gyufát. A világ második legnépesebb országának lakóit – erről a Buzzfeed írt.

10. születésnapját ünnepli a Vogue indiai kiadása, és valami teljesen érthetetlen oknál fogva úgy döntöttek, az ünnepi lapszám címlapján Kendall Jennert szerepeltetik.

Hogy miért? Tényleg elképzelésünk sincs, Indiában annyi gyönyörű modell van, hogy közülük is nagyon nehéz lett volna választani. Ráadásul a divatfotókon egy Indiában agyonimádott bollywoodi sztárral szerepel, aminek már megint semmi értelme, és csak arra jó, hogy megsértse az indiai embereket. A fotókat egyébként Mario Testino készítette, így természetesen gyönyörűek, de ez ezen a sztorin bizonyára egyáltalán nem fog segíteni.

A Pepsi egyébként azóta már elnézést kért Jennertől (aki ezek szerint nem tudta, miről fog szólni a reklám?), kíváncsian várjuk, mi lesz a Vogue reakciója, ahogy azt is, mi lesz a modell következő rossz döntése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik