Szórakozás

Koós János: Nevetséges összeg a nyugdíjam

24.hu
24.hu

2017. 04. 04. 16:44

Korábban a témában:

“Ha a humor meghal, én is meghalok” – vallja az idén már nyolcvanadik születésnapjára készülő énekes, aki – törött vállát leszámítva – szerencsére nagyon is jól van. Koós János a Story Extra kamerái előtt beszélt arról, hová vágyna utazni leginkább, de többek között elmondta azt is, mennyire kicsi az az összeg, amit havonta nyugdíjként folyósítanak neki.

Az élet azért nem könnyű, csak a humor teszi szebbé. (…) Nekem azért nincsen olyan nyugdíjam. Nem mondom meg, mennyi van, nevetséges; mert ha megmondanám az összeget, akkor az emberek azt mondanák: megint hazudik. Nem. Nevetséges. Azért, mert abban az időben, amikor naponta volt 5-6 előadásom, meg nőnapon 10 előadásom, akkor azok a vállalatok, vagy szervezetek nem jelentették be, hogy ma fellépett a Koós, és ennyit és ennyit keresett. Akkor nem lennének ilyen problémák, ahogy olvastam, hogy milyen nyugdíjakat vesznek fel művészek. Nevetséges”

– mondta el a táncdalénekes, aki még hosszú, nevetésben és egészségben gazdag életre készül, aminek reméli, hogy része lesz egy újabb egyiptomi utazás is.

“Még egyszer szeretnék Egyiptomba elmenni, a Szfinxet megnézni. Mert ha ránézek, sírok. Régi nagy sztori, hogy ott álltunk a Szfinx előtt, én, a feleségem, Réka még kislány volt, a fiam még kisebb fiú. Néztük a Szfinxet, és akkor Réka megszólalt odahajolva a Gergőhöz: a papa mindjárt bőg. Igen. Mert engem ez…. vannak dolgok, amik engem lenyűgöznek.”

vissza a címlapra

Kommentek

Harry Potter author J.K Rowling attends the world premiere of Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 in central London on July 7, 2011.  Thousands of Harry Potter fanatics screamed for the stars of the epic movie series as they hit the London red carpet for the final film's world premiere.
AFP PHOTO / CARL COURT / AFP PHOTO / CARL COURT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.