Videó

Alföldi: Nem itt tartanék, ha nem tévéztem volna

Ahogy azt már megírtuk, Alföldi Róbert korábbi műsorvezetőtársával, Stohl Andrással indította útjára a hosszú kihagyás után az RTL Klub képernyőjére visszatérő reggeli műsort, aminek indulása előtti utolsó percekben a Story Extra stábja faggatta mindenféléről a színész/rendezőt. Alföldi Róbert nemcsak azt árulta el, mit kívánna egy jó tündértől, vagy hogy hogyan jellemezné magát három szóban, de azt is kifejtette, mit is adott számára valójában a Reggeli.

Emlékezetes volt az a pár év; azt hiszem négy vagy öt év volt. Ez nagyon fontos része volt az életemnek. (…) A karrieremet tekintve mindent jelentett számomra. Ha nem lett volna a Reggeli, vagy nem lett volna a tévé… Azt gondolom, hogy én nagyon nem itt tartanék, ha én nem tévéztem volna”

– mondta el Alföldi, akit nem érdekelne, hogy egy száz év múlva megjelenő művészlexikonban mi kerülne a neve mellé, azt viszont szeretné, hogy minél tovább megőrizhesse jelenlegi egészségi állapotát. De annak is örülne, ha beszélne legalább négy nyelven; alapvetően azonban már leginkább nem változtatna magán semmit.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik