Videó

Színpadon tűnnek fel a Mi kis falunk szereplői

Hihetetlen sztárszereposztással elevenedik meg a színpadon a francia filmgyártás egyik legnagyobb sikere. A Jean-Paul Belmondo és Sophie Marceu főszereplésével készült kultikus filmet, a Kellemes húsvéti ünnepeket! A Mi kis falunk rendezője viszi színpadra  többek közt olyan színészekkel, mint Szabó Győző, Bata Éva, Kerekes József, Baronits Gábor.

Pajkaszeg lakói így a húsvéti ünnepek alatt sem pihennek. Teca a kocsmáros, Stoki a rendőr, és Baki a közmunkás azonban most teljesen új szerepben tűnnek fel, mégpedig a színpadon. Akárcsak a Játékszín legújabb komédiájában szereplő színészek többsége, úgy a darab rendezője is kapcsolódik a film világához, illetve az RTL sikersorozatához.

“Clint Eastwood mondta azt, amikor megkérdezték, hogy miért dolgozik állandóan csak olyan színészekkel, mint a Gene Hackman meg Ed Harris, meg ilyen világsztárokkal, akkor azt mondta hogy nem kell velük sokat beszélgetni a szerepükről” – mondta el Kapitány Iván a Story Extra kamerái előtt. 

A történet húsvétkor játszódik, amikor is a negyvenes üzletember felesége külföldre utazik, és ekkor elkezdődnek a bonyodalmak. A pikáns történetben minden lesz tehát, amit egy jó vígjátéktól elvárhat az ember; botrány, félreértések és szorult helyzetek tömkelege.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik