Szórakozás

Pumped Gabóékból most tört ki az igazi állat

Az eddigi három adás csak a bemelegítés volt. Az RTL Spike-os Pumpedék most indult be igazán, elszabadult a bazmegezés, gecizés. Innentől lehet eldönteni, hogy ki az, akinek szimpatikus a csapat, úgy, ahogy van, és ki az, akinek sok a fehérjéből. Azért egyet szögezzünk, legalább őszintén ordibálnak, és kurvaanyáznak.

Áginak se kellett valószínűleg kétszer mondani, hogy menjen Gabónak izomból. 

Félelmet nem ismerve rontott rá a barátjára, ezerrel csapkodta, amikor kiderült, hogy Pumped felvitte magához VV Zsófikát. De mielőtt még eljutottunk volna a katarzisig, azaz Éden Snezi mesterien kivitelezett szarkeveréséig, elhangzott pár aranyköpés. Már ezekért megéri végignézni a Pumpedéket.

Elvan a gyerek, ha játszik alapon Gabo gázpisztollyal lepte meg a barátját, de mivel ő egy mártír hős, először VV Somát kérte meg, hogy húzza meg a ravaszt. “Kiderítjük, melyik a vagányabb. A pisztoly vagy a gázspray” – mondta Gabó, de látszott, hogy ezt annyira nem gondolta át, taknya-nyála egybefolyt mind a kettőnek, mire leálltak. Pumped szemét kicsípte a paprika, és csak egy valami lebegett a szeme előtt.

Erre inni kéne egy fehérjét, tesó!

Innen kezdődött a mélyrepülés. Kimutatta a foga fehérjét Pumped nője és Pumped is. Féltékenység, hiszti, üvöltözés, csak a szokásos. Ági továbbra sem érti, Gabo miért viselkedik úgy, mint egy 20 éves. Az egyetlen, amit elfelejt, hogy azért, mert ennyi, nem fog előbb megöregedni.  De a nappali veszekedést legalább letudták egy időre, hogy az esti Somabulira mindenki kellően fel tudja pumpálni magában az ideget, ott robbant az igazi bomba.

Talán még megvan, hogy a múltkori részben Gabo VV Soma egykori villatársával, VV Zsófival flörtölt. Egészen pontosan áthívta magához, romantikus rántott csirkét rendelt, hogy aztán levivizze a lányt. Na most az van, hogy szépen elrendezték, hogy Éden Snezi kavarja egy kicsit, amit a legjobban szeret. A buliban, amikor VV Soma barátnője levezette, hogy miért csak 5, maximum 10 percig zavarná, ha a pasija megcsalná, Snezi félrehívta barátnőjét, hogy valami durvát mutasson neki. Mutatott is, VV Zsófit Gabo ágyában.

Elszabadult a pokol, Ági sűrű bazmegek közepette fejtette ki, hogy nem látja a szartól az ideget, majd rárontott Gabóra, hogy

még hányszor akarja megalázni egy ország előtt. 

Pumped először zavarában mosolygott, aztán látta, hogy baj van. Mentegetőzött, hogy ez így félreérthető, meg úgy. Késő volt, és nem tudott hazamenni a csaj, de érezte, hogy harmatgyenge lábakon áll a sztorija.

Nem egyszer és nem kétszer kell majd elvinni a barátnőjét szoliba, mire kibékülnek.

Egyelőre még olyan határozottan küldte el finoman szólva is a francba Pumpedet, hogy már azt se tudta az ember, hogy kit sajnáljon. Ágit, aki valamiért még mindig elhiszi egy nála 10 évvel fiatalabb fiú minden második szavát, vagy Gabót, aki olyan szépen erőlködött, hogy összehozzon egy tisztességes kifogást.

Amíg Soma nője elmondta, hogy őt aztán nem zavarja, ha a fiúja más lányokkal fekszik le, addig Ági láthatóan nem nyeli le, hogy Gabo összevissza csalja, és tesz a fejére. Csodás és tanulságos az egész veszekedés. Párkapcsolati tanácsokért azért ne menjen a brigádhoz. És, íme az ominózus 4 és fél perc.

Olvasói sztorik