Szórakozás

Nem vicc: Sváby András csinált egy riportot Hajdú Péterrel Vujity Tvrtkoról

Újraindult a legendás Napló az ATV-n Heti Napló néven, az alkotók: Sváby András és Hajdú Péter.

Nagy alkudozások után vasárnap este elindult újra a Napló, melynek vezetését a tévézést nagyon hosszú ideje hanyagoló Sváby Andrásra bíztak. Most tekintsünk el a vasárnap esti műsor többi részétől, és koncentráljunk az utolsó riportra, melyben Sváby András a műsorvezető, Hajdú Péter a Londonba delegált riporter (!) és az alany az örökké empatikus Vujity Tvrtko!
Igen, a háromból kettő ezeréves pajtás, Tvrtko és Sváby annak idején együtt kezdték TV2-s pályafutásukat a szuperérzékeny Naplóban, ahol Emberi Történetekkel foglalkoztak. Most, a második ATV-s műsor végén szenteltek egy riportot egykori kollégájuk, Vujity Tvrtko emlékére is, aki éppen Londonban tartott motivációs előadást.

Ahhoz azért kellett ideg, hogy tényleg úgy indítsák az egészet, hogy

becsöngetnek az éppen Nagy-Britanniában tartózkodó Pokoli Riporterhez, és aztán leadják, hogy az nem engedi be őket a lakásba,

mert azért a landlord sem enged mindent, de aztán azt is felvették, ahogy az éppen teltházas előadására igyekvő Tvrtko szórólapos fiúként szólítja meg vendégeit.
Közben kiderül, a Csernobilt is megjárt riporter úgy alakította családi életét – és ebbe tényleg nem tudunk belekötni -, hogy gyerekei minél többet lássanak a világból, és hogy most Londonban épp magyaroknak tart majd előadást Pokoli Kalandjairól.

Lehet persze röhögni azon, hogy egykori kollégája egyből kinyúl egykori kollégájához – de miért is ne tennénk? A múlt vasárnap debütált Heti Napló gyakorlatilag

semmiben nem tér el attól a 15 évvel ezelőtti formátumtól, amin ma már azért bármikor simán ér nevetni.

Tényleg csak egy túl élénk színű zakó hiányzott az adásból.

A teljes adás még nem került fel az ATV oldalára, azoknak, akik nem látták, egyelőre be kell érniük ezzel a szintén pompás ajánlóval.


Cikkünk egy korábbi verziójában tévesen Esti Naplóként hivatkoztunk a valójában Heti Napló című műsorra, a tévedésért elnézést kérünk.

A Heti Napló egyébként megverte tegnap a TV2-t, melynek vezérigazgatója korábban még arra tippelt egy interjúban, hogy a “húsz éve letűnt arc” (Sváby) vezette műsor nem éri el a 8 százalékos közönségarányt sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik