Szórakozás

Koltay Gábor megfilmesítené Zalatnay Cini életét

Az énekesnő már korábban is beszélt arról, hogy bár pénzügyekkel soha többé nem szeretne foglalkozni, de az nagy vágya, hogy így 70-hez közeledve egy film készüljön az életéről. Illetve akár egy szappanoperának is örülne – ahogy ezt a Borsnak nyilatkozta.

“Nyilván a nagyjátékfilm lenne a legjobb, azonban óriási költségvetése van. A dokumentumfilm olcsóbb, de nekem az túl komoly. Aztán felmerült, hogy úgyis olyan dolgokon mentem keresztül, akár egy szappanopera-szereplő, így el tudnám képzelni, hogy tévésorozatként lássam vi­szont az életemet valamelyik tévécsatornán. Le­het, hogy nem ak­kora durranás elsőre, de nem is olyan magas a költsége. Nyugaton ez már bevált, bevett szokás: megcsinálnak egy tévésorozatot, és ha nagyon jól sikerül, akkor összeraknak belőle egy nagyfilmet, úgyhogy ez a film egyelőre a tervezés fázisáig jutott csak” – mesélte a lapnak Zalatnay Sarolta, aki már Koltay Gábor rendezővel is beszélt korábban, akinek nem is lenne ellenére a közös munka.

Cininek rendkívül érdekes élete volt, meg érdekes élete van. Biztos, hogy nagyon sok embert érdekelne ez, szívesen megrendezném, de sajnos nem hiszem, hogy a közeljövőben erre sor kerülhet. Ő egy nagyon fontos és jellegzetes személyisége volt a 60-as, 70-es évek magyar rock­zenéjének, még akkor is, ha olykor tragikusan alakult az élete. De hát minden emberben a jót akarom látni. És biztos, hogy nemcsak Ciniről, hanem egy kicsit arról a világról is szólhatna egy ilyen film, amelyben ő élt, meg amiben mindannyian élünk”

– nyilatkozta a híres rendező.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik