Szórakozás

Havas Henrik: Pénzzel engem már nem lehet megvenni

24.hu
24.hu

2017. 01. 09. 07:15

A napokban több helyről is felröppent a hír, hogy Kálmán Olga után az ATV egy másik műsorvezetője, Havas Henrik is otthagyja a csatornát, és a HírTV-hez igazol. Havas a Blikknek cáfolta a híresztelést.

“Írtam 26 könyvet, gondolhatja, hogy pénzzel engem már nem lehet megvenni”

– mondta Havas, aki azt elismerte, hogy vendégnek viszont hívták a HírTV-hez.

“Engem nem hívtak át a Hír TV-hez, de felkérést valóban kaptam. Tavaly egyszeri alkalommal vendégeskedtem náluk a szilveszteri műsorban, és Tarr Péter – aki egyébként az egyetemen tanítványom volt – most is hívott. Beszéltem Németh Sándorral és egyetértettem vele abban, hogy ha most is elmennék szilveszterkor, az félreértésekre adhatna okot, így aztán ezt lemondtam.”

A Tanár Úr hozzátette: elégedett jelenlegi pozíciójával, fizetésével és nézettségével az ATV-nél. Ettől függetlenül jóban van Kálmán Olgával, s nem neheztel rá amiatt, hogy csatornát váltott.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.