Szórakozás

Aztaaa! Ilyen állat nem csak a tévében létezik?

A teljesen átlagos, amerikai tinik életét élte a 17 éves Jalen Brooks, amíg idén el nem kezdett zoológia órára járni. Az Egyesült Államokban kissé másképpen zajlik az oktatás, mint ahogy azt Magyarországon megszoktuk. Az amerikai srácok nem biológia albumok képeit nézegetve ismerkednek meg az egzotikus állatokkal, amit csak lehet, bevisznek hozzájuk a tanterembe.

Úgy tűnik, Jalen Brooks egyáltalán nem volt felkészülve arra, ami a zoológia órákon várt rá. Olyan arckifejezéssel nézi az állatbemutatót, mintha egy illuzionista ufókat húzna elő éppen a cilinderéből. A srác vicces reakcióit egyik osztálytársa, Jill Bean szúrta ki, vette videóra és osztotta meg a Twitteren.

„Hogy őszinte legyek, fogalmam sem volt, hogy mit gondoljak, amikor a poszt virálissá vált. Minden sarkon az én videóm jött szembe az interneten, örültem, hogy annyi ember életébe sikerült vidámságot csempésznem” – mondta a lány a BuzzFeednek.

Ja, és percig se gondoljuk, hogy az akaratlan főhőst, Jalen Brookst egy fikarcnyit is zavarja, hogy a fél világ rajta nevet. Ellenkezőleg: büszkén viseli a mémmé vált arckifejezésével díszített pólót.

(via BuzzFeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik