Szórakozás

Tóth Gabi új névvel, új dallal, és új külsővel rukkolt elő

TOTOVA – mindössze ennyi látható névként feltüntetve A Dalban is induló énekesnő már a YouTube-on hallható új, a tőle megszokottól teljesen eltérő hangzásvilágú dalánál.

“Mindig is fontos volt nekem, hogy a magyar népi hagyományainkat, megőrizzük, életben tartsuk! Én most a zenémen keresztül szeretném vinni tovább azokat az autentikus elemeinket, amire nagyon is büszkének kell lennünk! Legyen az a világ bármely autentikus /népi szokásai, igenis ezeket őriznünk kell a szívünkben, és továbbadni! Ebben a rohanó világban, amiben egyre kisebbnek érzi magát sok ember, szeretném, hogy fellobbanjon az a bizonyos ősi láng bennünk, és erősen menetelhessünk az élet aranyútján!

Röviden, tömören ez a mondanivalóm a dalban! A Dalban! Ugyanis méltó helyen debütál ez a projekt! Több év kihagyása után, jelentkeztem a Dal című műsorba! Bekerült a Hosszú Idők, a legjobb 30 dal közé!!! Januárban hallhattok, láthattok amint az eurovíziós dalfesztiválra való kijutásért fogok versenyezni, 29 tehetséges előadóval, dallal! Elszánt vagyok, és erősebben hiszek ebben, mint bármikor az életemben, mert tudom, hogy megtaláltam magam, megvan amit nagyon rég kerestem! Képzeljétek el, végig az orrom előtt volt:) úgyhogy tessék nem túl messzire nézelődni, mert sokszor az orrunk előtt van amit keresünk!” – olvasható Tóth Gabi Instagramján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik