Szórakozás

Kasza Tibi a mai napig fél a szegénységtől

A csajával cipelteti a stúdiófelszerelést, fő bevételi forrása a közösségi médiás tevékenysége, de a mai napig beleborzong a lehetőségbe, hogy szegény lesz. A vasárnap adásba kerülő Esti Frizbiben Hajdú Péter országos cimborája, Kasza Tibi lesz az egyik vendég, aki amellett, hogy szépen szétpromózza induló saját műsorait, elmagyarázza, miért nem baj, ha az ember mások által kreált vicceket, mémeket “emel át” a saját oldalára.

Ami egyébként a második legnépszerűbb Facebook-oldal Magyarországon.

A zenészként, fotósként és műsorvezetőként is működő Kasza Tibi olyan műsort indít oldalán, melyben ismert előadókat kér meg arra, énekeljék el egyik slágerüket szimfónikus zenekarra hangolva, melyet persze ő hangszerel, de tervezi tehetségkutató indítását is.

Hajdú Péter rákérdezett arra, ami sokakat foglalkoztat: miért posztol ilyen sok Ripost-cikket Facebook-oldalára? A kérdés nyilván álnaiv, és a műsorvezető is inkább arra volt kíváncsi, ha ezért pénzt kap, akkor mennyit. Kasza kicsit rejtélyeskedett, de beismerte, természetesen nem véletlenül posztolja pont a Habony Árpádhoz köthető oldal írásait, de úgy fogalmaz, van közöttük egyfajta megállapodás. A közösségi médiás tevékenysége egyébként nem korlátozódik saját oldala kezelésére, nagy cégekkel köt együttműködési szerződést, hiszen, ahogy mondja

Ha valaki valamiben jó, azt miért csinálná ingyen?

Ha már pénz: Kasza szerény körülmények között nőtt fel, édesanyja több műszakban is dolgozott, ezért sosem lesz számára természetes az anyagi jólét, és a mai napig fél attól, hogy szegény lesz. A teljes beszélgetés vasárnap kerül adásba az ATV-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik