Image: 73705750, Az RTL Klub az õszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indít Nyerõ Páros címen. Nyolc pár költözik be majd egy villába, hogy megmutathassák, õk az igazán nyerõ páros. /stúdió - mûterem/ fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Szórakozás

Szabó Zsófi: Én is cigány vagyok!

24.hu
24.hu

2016. 12. 01. 17:41

Mint megírtuk, Szabó Zsófi az Esti Frizbi felvételén azt mondta, hogy Kis Grófoék szégyent hoznak a cigányságra.

A téma onnan indult, hogy Zsófi férje is roma származású, s a műsorvezető, Hajdú Péter kérésére örömmel beszélt családja új tagjairól, még arról is, hogy tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltek (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük). Szabó Zsófi ekkor elmondta: nem az a jellemző a cigány családokra, amiket Kis Grófóék mondtak el, sokkal inkább a család szeretete, s Grófóék szégyent hoznak a cigányságra.

Szabó Zsófi csütörtökön délután egy facebookos videóban reagált az elhangzottakra:

“Azt mondtam, hogy Kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra. Ebben a formában ez így nem igaz, ezért bocsánatot is kérek. Sőt, azt gondolom, hogy Kis Grófo a cigányságot ki is emeli valamiből. Megmutatja, hogy hogyan mulatnak, hogyan tudnak zenélni. Nem gondolom, hogy rossz alakja a cigányságnak, sőt mindenki felnéz rá és szereti is. (…) Felhívtam Kis Grófót és elnézést kértem tőle, mert tényleg nagyra tartom, de így, hogy már engem is érint ez a téma, és én is cigány vagyok – mert cigány a férjem, egy család vagyunk -, ugyanúgy a szívemen viselem. Peti odanyomta, hogy neked is ilyen az életed, ahogy Grófóék nyilatkoznak, hogy a nőknek ott nincs szavuk? Akkor mérges lettem. (…) Erre mondtam, hogy ez nincs így, és ha Grófóék azt mondják, hogy minden családban ez van, akkor szégyent hoznak a cigányságra. Így értettem. Ez egy meggondolatlan kijelentés volt az én részemről, ezt akartam tisztázni”

– mondta Zsófi, majd hozzátette: a családjában és a barátai között is volt probléma amiatt, hogy cigány férjet választott, de ő kiáll Zsolti mellett, és büszkén lesz majd félvér gyermekek édesanyja.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.