Szórakozás

Szabó Zsófi: Kis Grófoék hoznak szégyent a cigányságra

Vasárnap az RTL-hez átigazolt, frissen házasodott Szabó Zsófi is Hajdú Péter vendége lesz az Esti Frizbiben, ahol a műsorvezető finoman arról is érdeklődött, lehet-e őt kérdezni férje családjáról. Az esetlen tapogatózás arra vonatkozott, hogy a Jóban-Rosszban korábbi egyik főszereplője egy roma férfival kötötte össze az életét.

Szabó Zsófi örömmel beszélt családja új tagjairól, és Hajdú kérdésére, miszerint tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltek (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük), Szabó Zsófi hevesen ellenkezett, és kijelentette, éppen

Kis Grófoék hoznak szégyent a cigányságra.

A színésznő/műsorvezető szerint nem az a jellemző a cigány családokra, amiket Kis Grófoék mondtak el, sokkal inkább a család szeretete. Mint mondta, cigány férj sosem hagyja el a feleségét egy másik nőért, és

A lelkük, a szívük, az egyenességük csodálatos. A szívük vezérli őket.

A műsorból kiderül az is, hogyan került Szabó Zsófi a TV2-től az RTL-hez, és az is, hogy Hajdú Péter szerint már tényleg kellemetlenkedés lenne szóba hozni a helikopteres affért, ami miatt az emberek többsége egyáltalán értesült az egész esküvőről. És amiről egyébként továbbra sem derül ki semmi, de persze, ki akarna kellemetlenkedni, lejárt lemez ez, ugye.

Szabó Zsófi arról is beszél, terveznek-e gyereket, és milyen egy házaspár számára a kétlaki élet. A teljes beszélgetés az ATV-n lesz látható vasárnap este.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik