Szórakozás

Kulka János visszatérhet a színpadra, és hamarosan filmet is forgat

kulka jános (Array)
kulka jános (Array)

A tavasszal stroke-on átesett színészre januártól újra számíthat a színháza, sőt egy filmszerepet is elvállalt – véli tudni a Blikk. A lap úgy értesült, Kulka János márciustól lenne látható az előadásokban, és egyelőre régebbi szerepeit venné vissza.

“Nagyon erős ember, és látszik rajta, hogy sokat javult az állapota az utóbbi időben. Amikor ő úgy érzi, hogy képes újra színpadra állni, mi fogunk örülni a legjobban. A tehetsége vitathatatlan, és tudjuk, hogy ő pótolhatatlan.  Napról napra egyre jobban érzi magát, bármikor örömmel várjuk. Ha úgy érzi, hogy képes újra játszani, természetesen azonnal visszatérhet. Az, ami Jánossal történik, csodaszámba meg” – mondta el a bulvárlapnak Kazimír Annamária, a Katona József Színház sajtósa.

A színész azonban nemcsak a színpadon, hanem a filmvásznon is újra feltűnhet. A hírek szerint Kulka ugyanis januártól elkezdi a felkészülést egy filmszerepre, a Liza, a rókatündért is rendező Ujj-Mészáros Károly felkérte, hogy szerepeljen a készülő krimijében, amelyet márciustól forgatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik