Szórakozás

Állítólag részegen állították elő a rendőrök Gesztesit

Szemtanúk szerint ittasan járdaszigetnek ütközött autójával Gesztesi Károly vasárnapra virradóra. A baleset állítólag Békásmegyeren történt a hajnali órákban, s miután a fehér Suzuki kisodródott és padkának ment, használhatatlanná vált. A csattanásra sokan figyelmesek lettek a környező buszmegállókból és a korai autózók közül.

A Borsnak nyilatkozó olvasó elmondása alapján a színész állni is alig tudott, olyan ittas volt.

“Ott állt a kanyarodó sávban. Az autóknak ki kellett őt kerülni. Találkoztam pár részeg emberrel már, de elég durva volt látni őt ilyen állapotban. Azt sem tudta, hol van. Mivel hajnal volt, az emberek már álldogáltak a buszmegállóban, mindent láttak. Nagy nehezen kiszállt az autóból, és mindenféle szégyenérzet nélkül mások szeme láttára odavizelt az autó mellé. (…) A tükre addigra már letört, a gumik pedig leváltak a felniről”

– mondta a lapnak egy szemtanú, aki akkor érkezett a helyszínre, amikor Gesztesi már egy helyben állt autójával. Mobiltelefonjával több fotót is készített a fehér autó mellett támaszkodó Gesztesiről.

Nem sokkal ezután a cikk szerint megjelent a rendőrség is. Az egyenruhások állítólag elvitték Gesztesit és kétszer is vért vettek tőle.

Gesztesi Károly azonban tagadja a történteket, a Borsnak jókedvűen nyilatkozott amikor az ittas vezetésről kérdezték:

“Nem igaz semmi ebből. Én is hallottam ezt, de nem igaz!”

Gesztesinek egyébként az elmúlt időszakban komoly alkoholproblémái voltak. Miután több munkájától elesett és a Jóban Rosszban sorozatból is kitették, megfogadta, hogy 500 napig nem iszik alkoholt. Ha valóban ittasan vezetett, sajnos idő előtt megszegte a fogadalmát, ahogyan egy sor szabályt is, ami komoly szankciókat vonhat maga után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik