Szórakozás

Testvérétől van gyereke az X-Faktorból Berki Józsefnek

Hangján túl a nem mindennapi magánéletével is felhívta magára a figyelmet az idei X-Faktor egyik versenyzője, Berki József. Az RTL Klub tehetségkutatójának szereplője ugyanis saját testvére személyében találta meg élete szerelmét, már egy közös gyermekük is született.

“A mi történetünk egyáltalán nem hétköznapi. Nem egy buliban vagy barátokon keresztül ismerkedtünk meg, hiszen mi testvérek vagyunk. Persze csak mostohatestvérek. A kedvesem, Eszter édesapja s az én édesanyám megismerkedtek, s összekötötték az életüket, így ismertük meg egymást. Sokáig szinte észre sem vettük, hogy többet érzünk a másik iránt, hirtelen jött a felismerés, nagyjából öt éve, hogy szerelmesek vagyunk. A családunk nem vette könnyen a kialakult helyzetet, de idővel megértették, elfogadták, hogy szeretjük egymást, és szerencsére nem törődtek azzal, hogy erre ki mit mond”

– mondta a Blikknek Berki, aki már két éve alkotott egy párt Eszterrel, amikor megszületett a kislányuk, Stella. Ám itt még nincs vége a csavaroknak: József édesanyja és Eszter édesapja nemrég szakítottak, s az apósa visszaköltözött Sümegre.

“Anyu depressziós lett, és bántani kezdte a szerelmemet, folyamatosan veszekedtek, aminek az lett a vége, hogy teljesen elmérgesedett a viszonyuk, és Eszter nem bírta tovább. Döntés elé állított: vagy elköltözöm vele és a kislányunkkal, vagy felejtsem el őket egy életre. Nem tudtam dönteni. Anyukámat nem hagyhattam egyedül, és azt is tudtam, hogy Eszterrel együtt kell lennünk, és idővel az élet elrendezi majd a dolgokat. Még nem tudom, hogy mi lesz velünk, de szeretnék a családommal lenni, és mindent megadni nekik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik