Sport

„Túlélted Ádám, veled vagyunk!” – Ádám 31 napig volt kómában, felébredése után amnéziája lett, majd agyvérzést kapott

24.hu
24.hu
Háromrészes sorozatunkban az életigenlés legszebb példáit mutatjuk be, olyan hétköznapi emberek történetét, akik heroikus küzdelme talán másokat is arra ösztönöz majd, hogy soha ne adják semmilyen élethelyzetben.

Nem tudtam, mi az a ház, mi az a család, miért vagyok ott. Azt hittem, megszülettem

Paczuk Ádám junior erőemelő egy súlyos autóbaleset következtében 31 napig feküdt kómában, rengeteg csontja eltört, bordái átszúrták a tüdejét. A felébredése után amnéziája lett. A rehabilitáció alatt agyvérzést kapott és a fél oldalára lebénult, a beszédet, az írást és a járást is újra kellett tanulnia.

Bementem a szövetséghez, mondtam, hogy Szervánszky Zsolt vagyok és szeretnék világbajnok lenni. Az lettem!

– Második történetünk főszereplőjének, Szervánszky Zsoltnak egy autoimmun betegség következtében leállt mindkét veséje, átültetésre volt szüksége. Volt hasi dialízise, melyet mindennap tisztogatni kellett, végül a 75 éves édesapja veséjét kapta meg.

Sorozatunk első részében Ádám és Zsolt küzdelmét mutatjuk be:

Küzdöttek. Győztek. Te jössz!

A BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition felelős márkaként nemcsak rendszeresen adományoz és társadalmi párbeszédet kezdeményez, de évtizedek óta a súlyzós edzés, mint sportág elkötelezett támogatójaként azt is fontosnak tartja, hogy pozitív példákat mutasson be és ezzel másoknak is üzenjen, így sarkallva őket a testmozgásra.

Így az aktuális kampány főszereplői olyan emberek lettek, akik fizikai felépülésében kulcsszerepet játszott az edzőtermi edzés. Az ő történetük ékes bizonyítéka annak, hogy a sportban elsajátított elhivatottság, céltudatosság az élet minden területén kamatoztatható, ahogy azt a márka Make A Difference szlogenje is üzeni, így végül a változás nemcsak a sportra, hanem az egész életünkre, és ezen keresztül mások életébe is begyűrűzik.

Scitec Nutrition

A videó a Scitec Nutrition támogatásával készült.

Olvasói sztorik