Szórakozás

Sarka Kata már nem akar semmit Hajdútól

Hónapok teltek el azóta, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Péterrel közös családi házukból, és bejelentették, házasságuk mélypontra jutott. A két celeb tízéves kapcsolata egy ideig megmenthetőnek tűnt, de már mindkét fél nyilatkozataiból közelgő válást lehet sejteni.

Csütörtökön Hajdú Péterrel jelentek meg interjúk, amelyekben csókossága és Habony mellett magánéletéről is beszélt. Elmondta: felesége a lassan húszéves televíziós karrierjétől teljesen független, soha nem vett el belőle és soha nem adott hozzá semmit. Emellett például azt taglalta, hogy ő bizony nem csalta meg, nem ezért költözött el otthonról Kata. Erre reagált most a másik fél.

“Az elmúlt tíz évben közösen építettük magunkat és a karrierünket, egymás nélkül ez nem ment volna. Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket. (…) Nem akarom minősíteni a férjem szavait, hiszen bármilyen viszonyban vagyunk is most vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyermekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit”

– jelentette ki a Borsnak határozottan Sarka Kata, akinek hangjában a bulvárlap szerint mélységes csalódottságot lehetett érezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik