Szórakozás

Kötelezők röviden: Sarka és Hajdú tízéves kapcsolata

Tíz éve annak, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter - kisebb megszakításokkal - egy párt alkotnak. Július utolsó napjaiban azonban az üzletasszony gyerekeivel elköltözött a férjétől - ennek apropóján összeszedtük, milyen út vezetett idáig.

2007: Járunk is, meg nem is

Bár már 2006-ban is együtt voltak, a közös életüket szó szerint végigkövető Mokka archívumában csak 2007 júliusi az első videó. Ebből kiderült, hogy a pár összeköltözött, és már egy szakításon is átestek – igaz, Hajdú csak mosolyszünetet értett az egyhetes kommunikációkiesésen, Kata kicsit komolyabbat. A producer szerint van egy határ, amit meg kell húzni és ami mögé nem szabad beengedi a sajtót –

ezt fél perccel azután közölte, hogy elmondta: Kata egy ötpolcos szekrényt kapott a hálóban, ahova pakolhatja a cuccait.

Októberben még csak telefonon jelentkeztek be, novemberben viszont már beültek a TV2 stúdiójába, hogy elmondják: többször szakítottak, de negyedszer is együtt vannak. Közben volt egy eljegyzés is, de Hajdúnak újra kellett próbálkoznia, ugyanis az előző lánykérés semmissé vált a szétmenéssel. Megtudhattuk azt is, hogy a gyerek is egyre aktuálisabb. Hajdú szerint

annyiszor megáldották már őket, hogy ebből tényleg lesz valami.

Egy évvel később: a babára várva

2008 szeptemberében Sarka már azzal szerepelt a tévében, hogy “Hajdú Péter pici babáját hordja a szíve alatt”, a műsorban 22. születésnapja alkalmából felköszöntötték. Demcsák Zsuzsa a “pocaklakó” hogyléte felől is érdeklődött, a vendégek pedig a virág mellett Isten éltessen titeket jókívánságokkal halmozták el őket. 2009 februárjában Sarka már mindenórás volt, amiről természetesen a kereskedelmi csatorna is beszámolt. Kiderült az is,

mindenképpen szeretni fogják a kislányt, de azért remélik, hogy nem lesz belőle popsztár.

A telefonos interjúban Kárász Róbert rákérdezett arra is: nem gondolkodtak-e azon, hogy a szülés pillanatában ott legyen egy komplett tévéstáb.

A házaspár leszögezte: nem szeretnék a nyilvánosságnak kitenni a gyereket. Aztán 2010 februárjának egyik Aktív Extrájában arról szólt egy riport, hogy a második babával terhes Sarka egyéves gyerekével választ ruhát, majd a február 15-i születésnapot is a fél ország szeme láttára, a Mokkában is megünnepelték. A visszaemlékezésben nagyon fontos kérdések merültek fel, például:

Szintén megosztották a világgal, hogy egyiptomi útjukról Sarkát 4,5 hónapos terhesen ételmérgezés miatt kórházba vitték, és azt is, hogy 80 fős meglepetésbulit szerveztek Hajdú Péter születésnapjára. Az akkor már Hajdú-Sarka Kataként létező üzletasszonyt magyar “született feleségként” aposztrofálták a reggeli műsorban, ahol kiderült, férjét minden este meleg vacsorával várja. A második gyerek, Dávid fejlődését is nyomon követhettük: a nézők megnézhették az ultrahangot, a gyerekszoba díszítését, azt is, ahogy Hajdú elmegy a feleségéért a kórházba, majd ahogy az első éjszakáról beszél.

Ezek után – talán nem meglepő módon – főleg a gyerekekkel és a szépségkirálynő-választással kapcsolatos hírekkel fordultak meg a sajtóban, egészen egy Joshi Bharatos beszélgetésig, ahol Sarka beszélt a kapcsolatuk elejéről.

Szerettem volna megismerni. Tetszett, mint férfi, hasonló kaliberű pasijaim voltak addig is. Odajött hozzám, elkérte a számom és mondta, hogy sétáljunk a parton. Találkozgattunk, viszont nekem nem fért bele, hogy harmadik vagyok, döntés elé állítottam és miattam otthagyta az akkori barátnőjét. (Bálint Antóniát – a szerk.)

Nemcsak Hajdú élt egyébként kettős életet: a Story magazin szerint Sarka is ki-kitekingetett a kapcsolatból, de később meg tudták beszélni a problémáikat.

Birthday dinner in Rome 🇮🇹🎂🎉#birthday #rome #weekend

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 10., 12:54 PDT

Harcban Bálint Antóniával

Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata (a nyilvánosság előtt) 2015-ig nem nagyon változott. Tavaly nyáron viszont Sarka Bálint Antóniát vádolta azzal, hogy rontást küldött rá és családjára. Ezután Bálint (állítólag ittasan) felhívta Hajdút, helyette viszont felesége vette fel a telefont, akivel hosszú perceken át beszélgettek. A bíróság egyébként a házaspár javára döntött.

Idén július közepén terjedt el a hír, hogy a kapcsolatuk állítólag „válságban van“, 28-án pedig arra ébredt az ország, hogy Sarka a két gyerekkel és kamionnal költözött el Hajdútól. Mindketten Facebookon nyilatkoztak az esetről és időt kérnek.

Fejlécképünk: Instagram/@katasarka

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik