Szórakozás

Kulcsár Edina szexi szerelésben pózol, mégis elégedetlen magával

“Mindenki elégedetlen magával! Még én is! De csak akkor lehetünk boldogok, ha elfogadjuk magunkat olyannak amilyenek vagyunk!” – mindez az egykori szépségkirálynő Instagramján olvasható, ahol Kulcsár Edina egy látványos, hasat és vállat szabadon hagyó felsőben, és egy combvillantós farmerben mosolyog a kamerába.

Web

A kommentek között azonban az is felmerült, hogy a saját magunk elfogadása mellett szót emelő szépség hogyan egyezteti össze véleményét korábbi plasztikai műtétjével, de Edina erre is frappáns választ adott a hozzászólónak.

“Az orrom valóban meg van csinálva, hiszen egy kisebb rendellenességgel születtem! Anno, amikor elhatároztam, hogy modell szeretnék lenni erősen javasolták, hogy azt a kis szépséghibát csináltassam meg! Ennek eleget is tettem! De azt azért tegyük hozzá, hogy ha ezt nem közlöm, vagy nem vállalom fel a médiában, akkor soha senki nem vette volna észre! Ettől függetlenül nem a plasztikára próbáltam célozni! Sokkal inkább a testi adottságainkra, a személyiségünkre, stb., de leginkább arra, hogy ne másra akarjunk hasonlítani, hanem magunkból hozzuk ki a legtöbbet! A plasztikára visszatérve, ha már szóba jött, azt gondolom mindentől függetlenül, hogy ha valakinek nagyon nagy problémája van valamijével, akkor csináltassa meg, ha az valóban sokat dob az önbizalmán, de még egyszer szeretném kihangsúlyozni, hogy nem erre céloztak a kiírásommal!” – olvasható a lenti kép alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik