Szórakozás

Gigi Hadid húgát is meztelenül fotózták

Majdnem napra pontosan fél évvel ezelőtt jelent meg a Vogue francia kiadásának az a száma, amin Gigi Hadid pózolt meztelenül, most pedig húga, Bella Hadid állt modellt a magazinnak - szintén ruhák nélkül.

A 19 éves lány a szeptemberi (egyébként legfontosabb és általában a legvastagabb) kiadás borítóján még ruhában és a szintén modell Taylor Hill társaságában látható, de a magazin belső oldalain már semmit nem visel. A fotókat a szakmában elég népszerű és a Vogue által is gyakran felkért Mert Alas – Marcus Pigott páros készítette. Két képet is mutatunk, ezeket azonban az Instagram szigorú szabályai miatt (női mellbimbók nem látszódhatnak) kitakarták.

Queen 😍👑 #bellahadid #vogueparis #freethenipple #hadid #vogue #nipple #bella #queen #slaying

Michael (@michael_mills1) által közzétett fénykép, 2016. Aug 16., 16:16 PDT

Kik azok a Hadidék?

Ha felmerülne bennetek a kérdés, akkor elmondjuk, hogy édesapjuk az ingatlanmágnás Mohamed Hadid, édesanyjuk pedig Yolanda Foster, aki a The Real Housewives of Beverly Hills című, a milliárdosfeleségek nehéz életét bemutató “reality” egyik ismert szereplője. A most 19 éves Bella Hadid a főiskolán lovaglóbajnok volt, de miután Lyme-kórral diagnosztizálták, fel kellett mondania a sporttal. Az IMG Models-zel szerződött 2014-ben, elkezdett haverkodni a Kardashian-klánnal, ez a kettő pedig elég rendesen hozzájárult ahhoz, hogy lassan 6 millió követője van Instagramján – ahol egyébként a fejlécképünket is találtuk.

Via: TheDailyBeast

Ajánlott videó

Olvasói sztorik