Szórakozás

Majka a magyar válogatottnak üzent

“Ma egy egészen különleges napra ébredtünk” – kezdi Facebook-oldalán a rapper, aki egy gyerekkori emlékét is felidézve fejtegeti, miért is fontos a mai osztrák-magyar meccs, és nem csak a focirajongók számára.

“43 éve nem voltunk Európa bajnokságon !! 43éve!! Én személy szerint 86 óta nem láttam magyarokat focizni világversenyen. Akkor meg 7 éves voltam, tehát csak arra emlékszem, hogy a szomszéd fiú ült a lépcsőházban és sírt… Tudjuk miért… Ma én szeretnék sírni!! Örömömben!” – írja Majka, aki elismeri azt is, sokszor szólt be korábban a magyar focistáknak, de szerinte ma ez sem számít.

“Rengetegszer b*szogattam a magyar focit, meg is érdemelték! De ma minden el van felejtve!! Leszarom a sok fikázót, meg a szerencsénk van, hogy kijutottunk dumát! Leszarom az esélyeket! Minden nagy eseménynek van egy meglepetés csapat! Nem azt mondom, hogy mi leszünk azok, de tegyünk meg mindent érte, hogy azok legyünk! Az már elég! Ma nem érdekel Puskás, Nyilasi, Détári, Kiprich, Törőcsik, Albert, Varga !!! Ma csak Dzsudzsák, Juhász, Király, Nagy, Szalai, Kleinheisler, Gera, Stieber létezik!!” – sorolja a rapper, aki végül egy “konkrét kéréssel” is fordult a válogatotthoz.

“Tegyetek boldoggá minket faszikáim!” – írja Majka hamisítatlan stílusában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik