Szórakozás

Ádám keresi Évát: Három új pucér szereplő érkezik

Szexi vörös lány és két kigyúrt srác költözik be a Viasat3 meztelen társkereső műsorába.

Reni (29)

Szereti, ha bámulják és szívesen mutogatja a testét idegen férfiaknak. Nem tartja magát kapcsolatfüggőnek, de nagyon vágyik már egy normális fiúra, aki elfogadja, törődik vele. Reni sokat – és általában az interneten – ismerkedik.Ő szokott nyitni a fiúk felé, de az elutasítást rosszul viseli. Romantikus típusnak tartja magát és azt mondja: nagyon szeret bújni a fiúkhoz.

Reni a magas, sportos, sötét hajú fiúkat kedveli, nagy gyengéje a kék szem. Szereti, ha a srác humoros, a csúnya beszéd azonban taszítja, ahogy a dohányzás is. Ami a testiséget illeti: a szenvedélyes szexet szereti, és nem veti meg a szerepjátékokat sem.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Jani (34)

Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Óvatosan közeledik a kiszemelt lányhoz, az ismerkedés során nehezen tud olvasni a jelekből, inkább a szavakból ért. Nehezen viseli, ha behatolnak az intim szférájába. Konfliktuskerülő, nem lehet vele veszekedni.

Jani úgy fogalmazott: „a testesebb csajok is bejönnek neki”, nincs kimondott ideálja. Ami a belsőt illeti, az álmai asszonyát megértőnek és kompromisszumképesnek írta le. Romantikus alkatnak tartja magát és érdeklik a spiritualitással, valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos témák. Egy speciális diéta miatt Janinak három óránként ennie kell. Saját bevallása szerint „nem lesz idegbeteg”, ha nem jut kajához, de hat óránál több ne legyen két étkezés között.

Nem szereti az egyéjszakás kalandokat, mert szerinte ezek a „kapcsolatok” nem vezetnek sehová. Szereti kényeztetni a partnerét és ő is szereti, ha kényeztetik. A testépítés nagyon fontos számára, hetente 8-9 alkalommal edz.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Krisztián (24)

Krisztián azt mondja magáról: a zord külső érző belsőt takar.

Eddig csak komoly kapcsolatai voltak, de ezek többnyire balul sültek el: megcsalták és átverték a lányok. Kapcsolatfüggő, hisz abban, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Neki is szüksége van egy otthoni, biztos háttérre.

Nagyon szeret flörtölni a lányokkal, igazából ez a lételeme. A természetes, sportos lányok tetszenek neki, egy kis plasztika belefér, de a normál határokon belül. Azt mondja: a legelső dolog, amit megnéz egy lányon, a bőre.

Igazi oroszlán, még magára is tetováltatta. Elég nyers a humora, ezt vagy szeretik benne, vagy nem. Azt mondja: a szex terén mindenevő.

Fotó: VIASAT3/Szőke Richard
Fotó: VIASAT3/Szőke Richard

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik