Szórakozás

Puzsér Hajdúnak: A milliárdjaidból nem 200 ezerrel kéne támogatnod a rákos gyerekeket

puzsér (Array)
puzsér (Array)

Hajdú Péter a minap elégedetten posztolta közösségi oldalán a hírt, mi szerint pert nyert az őt mocskoló Puzsér Róbert ellen, akit 200 ezer forint megfizetésére kötelezett a bíróság. A műsorvezető ezt az összeget felajánlotta a Semmelweis Egyetem 1. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikája javára és fizetésre szólította fel a kritikust.

Puzsér most hosszan reagált a bejegyzésre, mondandóját pedig azzal kezdte, hogy Hajdú valójában még nem nyerte meg a pert. Azt is elmondta, hogy a TV2 arcát jogszerűen nevezheti “médiapszichopatának”, csupán a “szarkupac” és a “miniszterelnöki ánusz” kifejezések buktak el vele szemben a bíróság előtt.

“Nyugi van, Péter. Azt a pert te még nem nyerted meg. Hiába számolgatod a napokat. Még megyünk a Kúriára, és ha kell, Strasbourgba is.

A zsebemben egy jogerős ítélet van arról, hogy veled kapcsolatban a ‘médiapszichopata’ kifejezés például jogszerű.

És ezt nem azért írom, mert a bíróság megengedte, hanem azért, mert te tényleg az vagy” – írta Puzsér, majd Hajdú jótékonykodásáról is kifejtette a véleményét.

Beteg gyerekek mögé bújsz, és onnan mocskolsz. Felkínálsz kétszázezer forintot? Ha fontos volna neked az a gyermekklinika, nem játékpénzzel támogatnád.

Bár nekem jelentős összeg, neked meg a gyermekklinikának egyáltalán nem tétel. Abból a pénzből, amit a köztévéből kihordtál, meg amit szerencsétlenül járt emberek gyászából és nyomorúságából magadnak facsartál, kórházi szárnyat kéne építtetned, te szégyentelen” – dühöngött a kritikus, aki végül azt is meglebegtette, hogy maga is perbe fogja a műsorvezetőt.

“Büntetett előéletűnek hazudtál engem. A mai napig nem pereltelek vissza, pedig számtalan alkalommal mocskoltál és hazudoztál rólam. Most azonban átléptél egy határt, ez ugyanis nem véleménynyilvánítás, hanem hamis tényállítás volt.”

A teljes Facebook bejegyzést IDE kattintva olvashatja el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik