Szórakozás

Hajdú Péter közösségi oldalán követeli Puzsértól, hogy fizessen

A leköszönő Frizbi helyett hamarosan vadonatúj műsorral jelentkező Hajdú Péter nemcsak Kárász Robi ellen nyert pert, hanem Puzsér Róbert ellen is, aki az ítélet ellenére sem áll le a műsorvezető nyilvános gyalázásával. A kritikus most éppen azt nem tudta szó nélkül hagyni, ahogyan Hajdú Tvrtko távozásanak hírére reagált.

“Nyilván követem a sajtót, és láttam a mokkás húzását, de nem vagyok naprakész az ügyben, nem tudom elmondani, hogy pontosan mi miatt történt ez. Soha nem voltunk szoros kapcsolatban. Jó riporternek tartom a Tvrtkót, de nyilván azért voltak baklövései az utóbbi időben. De megmondom őszintén, nem tudom a korábbi távozásának sem az okát, sem a visszavételének az okát és a mostani kirúgásának az okát sem. Ennyire nem foglalkoztatott engem Vujity Tvrtko személye, hogy ennyire naprakész legyek. Valószínűleg most sem fogom megkérdezni, hogy miért kellett távoznia” – nyilatkozta még korábban a Velvetnek Hajdú.

Puzsér erre reagált: “A tévécsatorna és a kollégák hallgatásba burkolóznak – egy, csak egy médiapszichopata van talpon a vidéken. A közöny, a káröröm, a beleszarás és az érzéketlenség harsonáin ezúttal is Hajdú Péter játszik.”

A durva véleménynyílvánítást pedig a TV2 műsorvezetője sem hagyhatta reakció nélkül. “Na, most ebből kreált egy posztot a korábban jogerősen, nemrég pedig első fokon elítélt, büntetett előéletű Puzsér, aki jogerősen 200 ezer forintot bukott ellenem az egyik gyalázkodó írása miatt. A megítélt 200 ezer forintot ezennel felajánlom a Semmelweis Egyetem 1. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika javára! Puzsér, letelt a 15 nap, fizess!”

Nem értem, hogy miért várt eddig! Megszólalt Puzsér! Amikor felhívtak a Velvettől, gyakorlatilag egy kérdésükre vá…

Közzétette: Hajdú Péter – 2016. március 7.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik