Szórakozás

Puzsér Róbert börtönbe megy, ha kell

Hajdú Péter kilenc különböző pert indított a kritikus ellen. Puzsér mindenre fel van készülve.

Puzsér Róbert kritikusként gyakran kritizál embereket, egyik kedvenc célpontja Hajdú Péter, aki egyáltalán nem örül ennek a szerepnek. Olyannyira nem, hogy kilenc különböző pert indított a kritikus ellen. A legtöbb polgári eljárás, de van három büntetőügy is, többek közt becsületsértés, jó hírnév sérelme és hamis tényállítás miatt. Amennyiben csak az egyikben elkaszálják Puzsért, akár börtönbe is kerülhet.

“A világ nem változik magától, a változásnak ára van. Ha kell, börtönbe vonulok, hogy befizessem a magam részét. Hajdú jogi terrort alkalmaz, furkósbotként használja a bíróságokat ellenem. Neki milliárdjai és drága ügyvédei vannak. Nekem csak igazam” – mondta a Borsnak az újabban Deutsch Tamással is vitázó Puzsér.

“Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata, kíváncsi vagyok, hogy ha magukkal történne ugyanez, vajon mennyire lennének tökösek? Ha üldöznek, akkor igen, megremeg a hangom, mert a személyes egzisztenciámat kell megvédenem egy olyan bíróság előtt, amelyik a privát ízlése szerint dönti el, hogy a „szarkupac” kifejezés épp tetszik-e neki vagy sem. Ízlésbeli ügyeknek nincs keresnivalójuk a büntetőbíróság előtt, ott a véleményszabadságot kellett volna megvédeni. Sajnos azonban nem ez történt” – tette hozzá a kritikus, akit a “szarkupac” kifejezés miatt már elítélt a bíróság, videó is készült róla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik