Szórakozás

Tvrtko titokban tárgyal az RTL-el

Mint megírtuk, múlt pénteken azonnali hatállyal távozott a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A döntés hátterében valószínűleg többek között a Berki Krisztiánnal készült botrányos interjú, és az Andy Vajnának való beszólás áll. Később jött a hír, hogy a menesztés miatt Tvrtko három műsort és milliókat bukott, majd ő maga osztotta meg, hogy valójában mennyi volt a fizetése a második legnagyobb kereskedelmi adónál.

Távozása után a műsorvezető senkinek sem nyilatkozott még a terveiről, most azonban egyre valószínűbbnek tűnik, hogy hamarosan az RTL Klub képernyőjén láthatjuk viszont. A Blikk egyik olvasója egy budai étteremben Vujity Tvrtkót és Kolosi Pétert, a csatorna programigazgatóját. Már a helyszín is a tárgyalás titkosságát jelezte, hiszen a felek nem az RTL-székházban találkoztak, hanem egy a délelőtti órákban szinte üres étteremben. Az olvasó által készített fotókon látszik, hogy Tvrtko egy dossziét szorongatott a kezében, komoly témájuk lehetett Kolosival. Röviddel ezután mindketten elindultak az autójuk felé, ahol aztán elbúcsúztak egymástól.

Kolosi Péter az RTL Klub kommuniká­ciós osztályán keresztül így reagált a titkos találkozó hírére:

“A napokban valóban volt egy találkozóm Vujity Tvrtkóval, akivel természetesen televíziós kérdésekben egyeztettünk, de erről egyelőre bővebb információkat nem oszthatok meg.”

A Blikk szerint egyébként Tvrtkóval komoly tervei vannak az RTL Klubnak, méghozzá a reggeli műsorsávban. Lévén, hogy a programból néhány hónappal ezelőtt kivették a 8:08 című délelőtti magazinműsort, a TV2-es Mokka komoly versenytárs nélkül lehet piacvezető, márpedig a televíziós viszonyok hosszú távon nem engedhetnek meg ekkora előnyt a konkurenciának. Az RTL állítólag egy új politikai-közéleti műsort akar indítani, amelyben Vujity Tvrtko lehetne az aduász.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik