Szórakozás

Tvrtko hallotta, hogy Vajna tehetős ember, ezért őt is kihívta jótékonykodni

Ahogy tegnap már írtunk róla, Vujity Tvrtko élete nagy bejelentését ígérve, Facebook-oldalán tette közzé azt a bejegyzést, melyben elsősorban a parlamenti képviselőket szólítja fel arra, hogy egy általuk kiválasztott szervezetnek ajánljanak fel egy tetszőleges összeget, jótékony célra.

A riporter öt napon keresztül, napi húszezer forintról állít ki csekket, ahogy ennek első darabját a közösségi oldalán is bemutatta. A felhívás úgy tűnik sikerrel jár, ugyanis a kihíváshoz egyre többen csatlakoznak; politikusok, sportolók és celebek egyaránt.

Az elsőként Tvrtko által kihívott Csizi Péter, Pécs Fideszes országgyűlési képviselője is pózolt már befizetett csekkel, épp úgy, ahogy a horvát főkonzul, Vesna Haluga, vagy éppen Tóbiás József, az MSZP elnöke.

Görbicz Anita is megtette a maga felajánlását, és az általa megjelölt Dér Heni is vállalta, hogy egymás után több, gyermekeket segítő szervezetnek adakozik. Az énekesnő Liptai Claudiát és Szijjártó Péter külügyminisztert hívta ki a legújabb, és talán eddigi legértelmesebb Facebook-challengre.

Kembe Sorel, az egykori sorozatszereplő sem ment el az akció mellett, ő a Magyar Afrika Társaságot támogatta, a Republic együttes pedig a Heim Pál Gyermekkórház számára ajánlott fel egy összeget; de rajtuk kívül is egyre többen – köztük sok ismert ember is – vesz részt a jótékony kihívásban.

Fotòzkodj egy csekkel a rászorultakért mozgalom!!! Görbicz Anita kihívására válaszolva én is csatlakozom azon emberek kö…

Közzétette: Dér Henrietta – 2016. február 15.

 

A mai Mokkában Tvrtko további kihívottakat nevezett meg, így többek közt a TV2 összes műsorvezetőjét; Erős Antóniát, az RTL Klub híradósát; egykori kolléganőjét, Tatár Csillát, a köztévé jelenlegi műsorvezetőjét, és Andy Vajnát is kihívta a tévés, aki egy kis fricskával invitálta adományozásra újdonsült főnökét.

“Én hallottam róla, hogy tehetős ember; még nem találkoztunk személyesen: Andy Vajna, a TV2 tulajdonosa” – indokolta választását a riporter, aki maga is megtette újabb felajánlását egy testi- és értelmi fogyatékos sportolókat támogató szervezet részére.

A riportból egyébként az is kiderült, hogy több politikus is érintett már a kihívásban, többek közt Gelencsér Attila kaposvári, és Tessely Zoltán bicskei országgyűlési képviselő felajánlását is várják már.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik