Szórakozás

Vujity Tvrtko: Nem fogok haknizni a velem történtekkel

A TV2-től elküldött riporter Facebook-oldalán hosszas posztban reagált a napokban vele kapcsolatban megjelent hírekre, többek közt arra is, hogy még kirúgása után is Berkin és Kiszel Tündén élcelődik.

1. Hiába is hergelt vagy hergel bárki, nem lesz “kitálalós”, “kesztyűt felvevős”, “támadós”- interjú a TV2-vel kapcsolatban. Nem fogok “haknizni” sem a velem történtekkel. Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész. A TV2 pedig életem része volt és marad örökké. Ennyi.
2. Nem személyeskedek senkivel kapcsolatban sem, az “újra beszólt” tartalmú cikkeknél az az igazság, hogy évek óta ugyanarról a szemléletről beszélek a színpadon, s ez nem változik továbbra sem.
3. Nem szeretem a botrányokat, itt értékkülönbözőségről van szó. Aki azt választja, amit képviselek, örülök; ha más az értékrendje, abba nem szólok bele, csak én hadd beszélhessek az igazi példaképekről, nagyszerű, értékes hétköznapi hősökről. És ebben Baltazár nem alkuszik. Inkább tényleg meghal, de a gerinc az nem hajlik. Nem is fog.
4. Nem vagyok mártír-alkat, nem is akarok az lenni. Nincs bennem sem harag sem gyűlölet. Nem is lesz.
5. Sajnos nem adatott meg nekem a lehetőség, hogy elköszönjek volt munkatársaimtól, hogy megöleljem azokat a Barátokat, akikkel nagyon hosszú ideig dolgoztam együtt. Fiúk, Lányok, Hölgyek, Urak, MINDEN JÓT NEKTEK! Büszke vagyok arra, hogy Veletek lehettem”

– írja többek közt pontokba szedett véleményét Tvrtko, aki a posztban azt is elárulja, biztos benne, hogy továbbra sem lesznek anyagi gondjai, mivel megteremtette a családjának a kellő biztonságot, a “rongyrázás” pedig mindig távol állt tőle.

Sziasztok!Szeretnék Nektek leírni pár gondolatot és néhány gyakorlatias dolgot, főleg azért, mert nem szeretném, ha ré…

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. március 1.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik